A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

АКЦІЯ "ДОПОМОЖІМО БЕЗПРИТУЛЬНОМУ ЧОТИРИЛАПОМУ!"

Щорічно 4 жовтня в усьому світі відзначається День захисту тварин! Разом допоможемо нашому притулку «Планета» (Сабарів). Акція добровільна! Ми оголошуємо акцію «ДОПОМОЖІМО БЕЗПРИТУЛЬНОМУ ЧОТИРИЛАПОМУ!»

16:02 04.10.2023

ДЕНЬ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

02 жовтня відновили багаторічну традицію, відбувся День учнівського самоврядування, приурочений до Дня працівників освіти. Цей день розпочався з організаційної лінійки, на якій було представлено учнів, які замінятимуть адміністрацію закладу та вчителів-предметників. Обов’язки директора виконувала Єлизавета АРАЛОВА, а заступником з навчально-виховної роботи була Катерина КУЛЬБА. Учні 10-11 класів побували у ролі  вчителів, класних керівників та адміністрації закладу. Виконуючи свої обов’язки, вони відчули  наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця.

22:22 03.10.2023

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ

Вітаємо колектив Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради та всю освітянську спільноту з професійним святом – ДНЕМ УЧИТЕЛЯ та з ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!

10:05 01.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ БІБЛІОТЕК

Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам’ять і мудрість народу.  У цей день у нас є особлива нагода згадати і подякувати за клопітку працю та високу місію бібліотекарям: виховувати грамотного читача, навчити його орієнтуватися у потоці інформації, уміло користуватися ресурсами та послугами бібліотеки. Вітання з професійним святом приймають бібліотекарі – провідники у світ знань, казок, подорожей, фантастики, наукових відкритів. Їм відомі секрети класифікації книг, складання бібліографічних довідників та каталогів. Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек! Бажаємо, щоб кожен день приходили нові читачі і черпали знання у ваших стінах. Нехай полиці заповнять нові книги, а бібліотека буде тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво і захоплююче!

09:45 30.09.2023

БАБИН ЯР - НАШ БІЛЬ І ПАМ'ЯТЬ

29 - 30 вересня Україна і світ вшановує пам’ять жертв трагедії Бабиного Яру – 82 роковини від початку масових розстрілів єврейського народу, здійснених гітлерівцями у Бабиному Яру. БАБИН ЯР – одне з найвідоміших пам'ятних місць, пов'язаних із людською трагедією, у роки Другої світової війни – місце нацистського геноциду. У ліцеї були проведені тематичні виховні години. Учні 5-7 класів долучилися до випуску настінних газет «Трагедія Бабиного Яру». З учнями 8-9 класів був проведений круглий стіл «Праведники народів світу – герої, що врятували життя». Для учнів 10 - 11 класів під керівництвом вчительки історії Голубахи Юлії Володимирівни, з метою увічнення пам’яті про одну з найтрагічніших сторінок Голокосту – масове вбивство євреїв Києва, вшанування жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації столиці України, мирних жителів усіх національностей, військовополонених, учасників українського визвольного руху, був проведений урок пам'яті "Бабин Яр: без права на існування".

20:49 29.09.2023

РАНКОВА ЗУСТРІЧ 4-А ПРО КОРИСТЬ МОЛОКА

Всесвітній день шкільного молока (World School Milk Day) відзначається у всьому світі в останню середу вересня кожного року. У 4-А класі  під час ранкової зустрічі діти розповідали про користь молока, його переваги для здоров’я, провели дегустацію молочних продуктів.  Цікаво було  досліджувати, що можна виготовити з молока. Були здивовані смаком морозива, зробленого з молока.  Діти брали інтерв’ю у бабусі про кількість молока, що дає корівка чи кізонька. Складали та розв’язували задачі. Ліпили та малювали тварин.

20:50 28.09.2023

АНТИБУЛІНГОВИЙ УРОК-ТРЕНІНГ 4-Б

#НеЦькуй  ІV Міжнародний Антибулінговий урок-тренінг у 4-Б класі. Вчилися протистояти цькуванню. Шукали стежинки  вирішення непростих життєвих ситуацій. Формували почуття відповідальності, доброчесності, людяності та порядності.

20:50 28.09.2023

УРОК МУЖНОСТІ "ГЕРОЇ РІДНОГО КРАЮ"

28 вересня у 2 - Б класі відбувся урок мужності "Герої рідного краю". Обговорили з учнями цінності, за які боряться наші земляки - захисники та захисниці у російсько-українській війні. Вшанували загиблих Героїв біля пам'ятних дощок та прочитали інформацію про солдат. Поклали квіти та цукерки, вшанували хвилиною мовчання. Формували сталі знання про героїчну боротьбу Українського народу за збереження сувернітету власної держави.

20:50 28.09.2023

1-Б В ІНДІАНСЬКОМУ ПЛЕМЕНІ

Сьогодні учні 1-Б класу  побували на зустрічі у індіанському племені! Неймовірні враження 😄 ознайомились з побутом та приладдям індіанців, побудували вігвами, розпалили багаття та підсмажили індіанський хліб, разом з батьками захопили Форт та розправились з одвічним злом! Ніколи було сумувати😃!

20:35 28.09.2023

УЧНІ 2-А - МАЙБУТНІ АКТОРИ

У межах проекту до Всеукраїнського дня шкільного молока  учні 2-А класу сьогодні побували з виступами у п'яти класах початкової школи. Діти розповідали про користь молока та молочних продуктів, давали поради тим, кому не бажано їх вживати. Також учні показали зібрану колекцію іграшкових корівок та свої малюнки.  Дуже цікавим і корисним виявився акторський досвід. Адже кожен мав яскраво донести важливу інформацію слухачам, зацікавити своїм виступом.

20:35 28.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора