A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Здоров’я в порядку – дякуй зарядці

Сьогодні в межах Тижня безпеки життєдіяльності учні початкових класів провели день під гаслом «Здоров’я в порядку – дякуй зарядці». Впродовж дня учні повторювали і на практиці засвоювали правила безпечної поведінки у спортивному залі та майданчику під час виконання вправ та ігор. Поговорили про здоров’я та його складові, провели гру «Країна Здоровляндія». Учні 1-А, 2-А, 3-А та 4-А класів кожного дня проводять ранкову музичну руханку. Це заряджає дітей позитивом на цілий день. Основною метою проведення заходів – сформувати в учнів любов до спорту та бажання дбати про своє здоров’я з дитячих років.

17:51 09.05.2024

Долучилися до встановлення  Quiz РЕКОРДу України «З Україною в серці»

9 травня  2024 р. учні 4-А класу долучилися до встановлення  Quiz РЕКОРДу України «З Україною в серці». Встановлення рекорду – справжнє свято для всіх.  У грі брали участь 1186 команд з 23 областей  України. Діти старанно відповідали на всі запитання та набрали максимальну кількість балів. Дякуємо організаторам, за чудову можливість перевірити  знання про рідну Україну, показати  вміння працювати в команді, чудовий настрій!

16:59 09.05.2024

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Цьогоріч 8 травня – День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка охопила значну частину планети. Воєнні дії велися на території близько 40 країн – у Європі, північній Африці, Азії, Тихоокеанському регіоні. За різними оцінками, у Другій світовій війні загинуло від 50 до 85 мільйонів людей. Сьогоднішній день для світу  став нагадуванням про страшні злочини проти людяності та жахи війни. Нагадуванням, що зло «ніколи знову» не має повторитися. Символом пам’яті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі, є мак пам’яті, тому учні початкових класів виготовили і прикрасили свій одяг та карту України червоними маками. Живими квітами вшанували пам’ять 13 загиблих льотчиків, пам’ятник яким встановлено при в’їзді у село Агрономічне.

21:02 08.05.2024

Ліс - легені планети!

Відповідно до Тижня безпеки життєдіяльності учнів початкових класів 8 травня відбувся тематичний день «Ліс - легені планети!». Творчими, креативними вчителями, асистентами та допитливими ліцеїстами були проведені цікаві ранкові зустрічі та заходи, квест-гра «Подорожуємо лісом» (учні розшукували і встановлювали таблички з правилами поведінки під час відпочинку🚯, посадили дерево біля ліцею🌳, проводили бесіди, демонстрували презентації, переглядали відео, малювали малюнки. Основною метою проведених заходів було сформувати в учнів екологічну культуру, розширити уявлення про ліс,  дбайливе ставлення та любов до природи, навчити популяризації правил безпечної поведінки під час відпочинку, вчити знаходити, систематизувати та аналізувати  інформацію про значення лісів, робити висновки на основі власних спостережень.

20:49 08.05.2024

До Дня пам'яті та перемоги

Бібліотека нашого закладу інформує: Україна приєдналася до європейської традиції відзначення 8 травня як Дня пам'яті та перемоги. Читачі бібліотеки ліцею можуть дізнатися про другу світову війну на інформаційному стенді «Пам’ятаємо. Перемагаємо». Ми пам’ятаємо тих, хто боровся за Україну. Молимося за тих, хто бореться за нею знову! Пам’ятаємо ту війну... Не пробачимо цю!

20:49 08.05.2024

День правил безпечної поведінки під час відпочинку біля водоймищ

7 травня відповідно до плану Тижня безпеки життєдіяльності відбувся День правил безпечної поведінки під час відпочинку біля водоймищ. На ранковій зустрічі учні початкових класів більше дізналися про водні ресурси нашої планети, значення води для всього живого, охорону та правила поведінки біля водоймищ. Учні мали змогу побувати біля річки та на власному досвіді засвоїти вивчене. День видався захопливим та різноманітним, допоміг нашим діткам зрозуміти, наскільки цінна та важлива природа, а саме її водні ресурси.💙💛

15:51 07.05.2024

Безпека на дорозі – безпека життя

В межах Тижня безпеки життєдіяльності учні 3-А класу з класним керівником Гарник Людмилою Русланівною, вивчали та повторювали правила дорожнього руху, розглядали ситуації на дорогах, ділилися своїми знаннями працюючи у групах, розгадували загадки, виконували завдання «Світлофора», пригадали види та значення дорожніх знаків, відповідали на питання вікторини, з задоволенням грали дидактичну гру «Ми пішоходи», провели бесіду «Безпека на дорозі – безпека життя».

15:51 07.05.2024

Екскурсія учнів 1-В класу

🕊️Вінницький обласний краєзнавчий музей радо зустрів учнів 1- В класу. Ліцеїсти отримали багато позитивних емоцій та вражень, дізналися багато цікавого та відкрили для себе чарівну природу України. Побачили, як жили наші пращури впродовж багатьох століть, послухали про їх культуру, умови та спосіб життя. Також, не змогли не відвідати півтораметрові писанки, які встановили на Майдані Незалежності. 💫Втомлені, але такі щасливі дітки, бо так прекрасно провели цей день!💙💛

22:28 03.05.2024

Розпис писанок учнями 3-Б класу

Перед Великоднем, учні 3 - Б класу під керівництвом асистента вчителя Непомнящої О.О. писали писанки. Бо який же великдень без писанки. Учні писали писанку вперше в своєму житті. Писанка - найстародавніший, традиційно український вид великодніх яєць. Це найскладніший у  виготовленні варіант кольорових яєць, адже потребує майстерності, терпіння та часу. В писанкарстві існує безліч традицій, символічних орнаментів та загальноприйнятих кольорів .Учні класу із задоволенням впоралися з писанкарством . Люблячи нашу рідну Україну, шануючи її прадавні звичаї, вивчаючи народні традиції. Нехай Господь посилає нашій прекрасній землі мир і спокій. З Великоднем!

22:20 03.05.2024

Екскурсія учнів 4-В класу

З метою покращення культурного розвитку учні 4-В класу 2 травня відвідали найстаріший в Україні літературно-меморіальний музей М.М. Коцюбинського у Вінниці. Через 3 роки він буде святкувати сторіччя. Діти з захопленням пройшли садибою славетного земляка, разом читали і аналізували казку «Десять робітників» і навіть загадали бажання біля кремезної 300-літньої липи родини Коцюбинських. Цікаві знання, враження і емоції збережуться назавжди!

22:18 03.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора