A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

ВОЛОНТЕРСЬКА КОМАНДА "ФОНД СВІТЛА ТА ТЕПЛА"

Волонтерська команда «Фронт світла та тепла» Агрономічненського ліцею продовжує свою роботу! Висловлюємо щиру вдячність усім, хто зумів долучитися до збору коштів на закупівлю парафіну для виготовлення окопних свічок! Дякуємо тим, хто зносив до ліцею бляшанки та картон! Завдяки вам було зібрано 8900 грн. На ці кошти ми змогли закупити 150 кг парафіну. Збір продовжується! А наші вчителі та активні батьки залучають  до роботи своїх рідних: дітей, чоловіків, бабусь. Фронт світла значно розширився! Протягом останніх днів виготовлено сотні свічок, що чекають на відправлення на фронт.

19:50 21.01.2024

ПРОЄКТ "ДЕ ЖИВУТЬ БАКТЕРІЇ"

В межах проєкту «Де живуть бактерії» під час вивчення теми «Світ невидимий» учні 4-А класу під керівництвом класного керівника Інни КОВАЛЬКО та батьків, проводили дослідження – виготовляли йогурт власноруч. Творчо і дієво підійшли до виконання проєкту наші учні!

19:46 21.01.2024

УТИЛІЗАЦІЯ БАТАРЕЙОК

Агрономічненський ліцей долучився до всеукраїнської програми збору та переробки батарейок, яку реалізує компанія ROZETKA. Ліцеїсти зібрали понад 60 кг батарейок, які були передані на переробку. Ми вдячні компанії ROZETKA за можливість долучитися до цієї важливої справи. Збір батарейок – це не лише крок у напрямку захисту довкілля, а й важливий урок для наших учнів про те, як важливо правильно утилізувати відходи.  Переробка батарейок дозволяє запобігти потраплянню шкідливих речовин у ґрунт, воду та повітря. Зібрана сировина використовується для виробництва нових батарейок, а також у інших галузях промисловості. Ми закликаємо всіх долучатися до програми збору та переробки батарейок. Разом ми можемо зробити наш світ чистішим!

19:52 19.01.2024

ДЕНЬ СНІГОВИКА

Сьогодні 18 січня у світі відзначають День сніговика. Уявляєте, в усьому світі у цей день дітлахи намагаються зліпити сніговичка?! Звичайно ж,  якщо є сніг. Нам пощастило, ми ліпили! А хто не зміг,  той намалював або виготовив аплікацію з паперу чи ватних дисків. До свята долучилися усі другокласники Агрономічненського ліцею. 

17:39 18.01.2024

ОКОПНІ СВІЧКИ

Сьогодні, чергова партія окопних свічок була передана класним керівником 2-А класу Наталією ПАЙЧУК, які вона виготовила самостійно, на напрямок де дуже гаряче.... Але так потребують тепла наші воїни.

20:11 14.01.2024

СВІТ НЕВИДИМИЙ У 4-А

Учні 4-А класу почали вивчати тему "Світ невидимий". Діти вирішили дізнатися, як віруси та бактерії передаються від людини до людини. Провели дослідження та зробили висновки. Проводити дослідження весело та цікаво.

20:09 14.01.2024

РЕСУРСНА ЗУСТРІЧ З БАТЬКАМИ ДІТЕЙ З ООП

Сьогодні за ініціативи адміністрації закладу, була організована зустріч керівником творчої групи асистентів вчителів Ольгою ЛЕМЕЩЕНКО з батьками дітей з ООП. Співпраця з батьками є ключовим елементом в створенні інклюзивного середовища, у якому дітки з ООП будуть почувати себе щасливими та захищеними. І саме в такому середовищі педагоги та батьки повинні співпрацювати для надання найкращої допомоги діткам з ООП. Практичний психолог Лариса БІСІКАЛО провела тренінг для асистентів вчителів і батьків «Дитина в освітньому просторі», метою тренінгу – покращити поінформованість батьків щодо обов’язків асистентів вчителів, відповідальності ліцею, батьків та органів місцевого самоврядування щодо навчання дітей з особливими освітніми потребами, мотивувати батьків на співпрацю. Зустріч біла дуже дієвою і практичною, батьки обмінялись досвідом, отримали відповіді на свої питання. Заняття проходило в комфортній атмосфері за філіжанкою чаю та кави. Наприкінці ще й помалювали пастеллю і отримали задоволення від своєї творчості. Сподіваємося, що дана зустріч це тільки початок до взаємодії та партнерства!

23:42 11.01.2024

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ "ДЯКУЮ"

11 січня відзначається Всесвітній день «дякую» – свято, що було започатковане за ініціативи миротворчих спільнот. В Україні день «Дякую» вважається молодим святом. Проте говорити слова вдячності потрібно завжди, адже вони несуть в собі позитивні емоції, які здатні одразу підняти настрій та навіть покращити самопочуття! Сьогодні, учні ліцею, малювали і писали листи вдячності нашим Захисникам і Захисницям! Дякуємо нашим Воїнам, які тримають небо, боронять нашу землю, хто своєю мужністю і незламністю всьому світу показав, що українці – нація нескорених.! Низький уклін за кожен клаптик звільненої від окупантів  української землі. Дякуємо!

22:51 11.01.2024

НАША ВОЛОНТЕРСЬКА ДОПОМОГА

Сильні морози, снігопади, хуртовини панують на Україні. У такі неспокійні дні в голові все частіше  рояться думки про наших захисників: "Як вони? Як їм допомогти? Ми в теплі, а вони ж мерзнуть в окопах". За думками приходять тверді рішення - відправити волонтерську допомогу на фронт, зібрати те, що взимку зігріє, збадьорить, надасть сил боротися з підступним ворогом. До волонтерського центру нашого ліцею небайдужі батьки та вчителі знову знесли більше 100 окопних свічок, розпалювачів для вогню, теплі шкарпетки, цукор, каву, вологі серветки. Діти власноруч виготовили обереги для наших воїнів. І все це сьогодні було відправлено на передову, на авдіївський напрямок, туди, де холод і небезпека звідусіль. Щиро дякуємо класному керівникові 2-А класу Наталії ПАЙЧУК, яка організувала процес - виготовлення окопних свічок і ніколи не зупиняється, а постійно шукає шляхи і можливості працювати....!Щиро дякуємо за регулярне виготовлення сотень окопних свічок батькам 2-А класу (Ользі Засаднюк, Оксані Хворостовській, Олександру Задерилову), подяка родині Кузьменків за безоплатне надання півсотні кілограмів парафіну, психологу Агрономічненського ліцею Ларисі Бісікало, яка вдома організувала цілу майстерню із виготовлення свічок, заступнику директора ліцею Наталії Латуші за швидкий збір необхідного, усьому вчительському колективу, що у грудні зібрав більше 3000 грн власних коштів на парафін, усім небайдужим, хто щодня зносить баночки для свічок, шукає парафін, донатить на його придбання. Щира вдячність родині колишнього учня Роберта Беха, яка з Америки фінансово допомагає організовувати такі передачі на фронт. Віримо у нашу Перемогу! Усі гуртом наближаємо її!

20:16 10.01.2024

ЗАСІДАННЯ ЛМО КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ

5 січня відбулося засідання ЛМО класних керівників. Розпочали засідання з приємних, цікавих та креативних передбачень від символа 2024 року, які підготувала Альбіна Стоян. На засіданні члени МО обговорювати проектування виховного середовища класу в контексті «Нова українська школа» і співпраця ліцею та інших соціальних інститутів у превентивному вихованні учнівської молоді. Своїм досвідом поділися класний керівник пілотного 7-Б класу Марія Савчук. Завершальним етапом засідання було підбивання підсумків роботи за перший семестр заступником директора з НВР Наталією Латушею та планування роботи класних керівників на другий семестр.

15:40 06.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора