A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах  з 13.05. по 17.05.2024  в початкових класах  було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху. У кожному класі було проведено низку тематичних бесід, вікторин, ігор, занять, єдиний національний урок «Безпечна дорога додому». Учні змагались у знанні правил дорожнього руху під час проведення квестів, грали  ігри «Транспортний детектив»,  «Ми-пішоходи», відповідали на питання вікторини, визначали безпечний маршрут  переходу дороги, повторили вимоги до руху велосипеда на дорозі та правила керування велосипедом,  відгадували загадки про дорожній рух,  малювали малюнки, створювали дорожні знаки, виготовляли книжечки саморобки. Уся робота впродовж тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників навчального процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод.

11:57 18.05.2024

Екскурсія до Подільського зоопарку учнів 2-А класу

Чи знаєте ви, що Подільський зоопарк у Вінниці - наймолодший зоопарк країни? І саме у ньому 15 травня побували на екскурсії учні, батьки та вчителі 2-А класу нашого ліцею (класний керівник Пайчук Н.М.).  Після ознайомлення із правилами для відвідувачів, усі поринули у світ тварин та яскравих локацій на території.  Учні  дізналися, що у зоопарку мешкають 45 видів тварин і 35 видів птиці. Майже усіх їх дозволяють погодувати овочами та фруктами, крім хижаків, звичайно. Вінницький зоопарк щоразу змінюється: з'являються нові вольєри, привозяться нові тварини, дерев'яні альтанки та кам'яні фігури прикрашають доріжки, фотозони із велетенською гойдалкою та парасолькою приємно дивують відвідувачів. А ще цікавим було побачити дитинчат багатьох тварин - кумедних мавпочок і ведмежат, що не відходили від своїх матусь. Усе це справило незабутнє враження на дітей! Поїздка другокласної родини була насичена позитивними емоціями, приємним спілкуванням та цікавою, корисною інформацією.

20:06 17.05.2024

Атмосфера в ліцеї на День вишиванки

Вчора наш ліцей був наповнений особливою атмосферою, адже ми святкували День вишиванки! З самого ранку ліцейські коридори перетворилися на справжній фестиваль кольорів та візерунків. Кожен клас, кожен куточок ліцею сяяв яскравими барвами вишиванок, які одягнули наші учні та вчителі.

20:00 17.05.2024

Педагогічний колектив бере участь у Національній руханці у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» до Міжнародного дня вишиванки

День Вишиванки – це свято, яке нагадує нам про важливість збереження та популяризацію національних традицій, об’єднуючи українців усього світу. Нехай цей день принесе кожному радість, гордість за свою культуру та натхнення до її збереження і розвитку. Педагогічний колектив Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради взяв участь у Національній руханці у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» до Міжнародного дня вишиванки!

15:55 16.05.2024

Тиждень безпеки дорожнього руху

Відповідно до Тижня безпеки дорожнього руху учні 2-В класу повторили правила поведінки на дорозі, ознайомились з новими знаками, створювали проблемні ситуації та вирішували їх, виконували творчі завдання. В ігровій формі учні засвоїли  теорію матеріалу та  закріпили її на  практиці.

12:51 15.05.2024

Тиждень безпеки дорожнього руху

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожнього-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі, класним керівником Стоян А.А. проведено  онлайн-квест «Правила дорожнього руху». Також ліцеїсти 7-В класу накреслили схему безпечного маршруту руху на шляху до ліцею і в зворотньому напрямку додому. Молодь за безпеку дорожнього руху. Давайте зробимо нашу країну безпечною разом!

11:07 15.05.2024

Тиждень безпеки життєдіяльності

07-10 травня відбувався Тиждень безпеки життєдіяльності. Була проведена робота з учнями щодо профілактики травматизму, навчання правил безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, безпечного відпочинку. Учні брали участь у цікавих вікторинах, інтерактивних іграх, виготовляли «Лепбуки безпеки» та малювали малюнки «Мене захищає солдат».

17:30 10.05.2024

Свято до Дня матері учнів 2-В класу

День матері – це одне з найважливіших свят, адже  мама - найрідніша людина в житті кожного, вона все пробачить, зрозуміє, зігріє своєю любов’ю. 10 травня учні 2-В класу вітали своїх матусь зі святом. Сміх, радість і сльози були на обличчях матерів, бабусів, вчителів та ліцеїстів. Захід був спрямований на формування у дітей поваги та любові до матері, культури почуттів, розвиток творчих та естетичних здібностей. Спільними зусиллями ми досягли очікуваного результату, отримали незабутні емоції та чудовий настрій!

16:29 10.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора