A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИЙ СЕМІНАР

Сьогодні Лариса Бісікало проводила психолого-педагогічний семінар із циклу «Гармонізація стосунків в освітньому середовищі» під назвою «Колесо життя – збереження психологічного здоров’я» мав на меті вдосконалення вміння зберігати власне здоров’я.

17:29 25.10.2023

МІЖНАРОДНА ІНТЕРАКТИВНА ГРА "СУПЕРГЕРОЇ FAST 103"

Щороку учні 4-Б класу знайомлять першокласників із Міжнародною інтерактивною грою «Супергерої FAST 103». Сьогодні завітали і в ЗДО «Сонечко» з мінівиставою. Навчали дітей впізнавати ознаки інсульту та правильно викликати швидку допомогу. Тепер бабусі і дідусі будуть в безпеці завдяки правильним діям дітвори. Приєднуйтеся! Навчайтеся! Грайте з нами!

21:23 19.10.2023

ІНСТИТУТ НАСТАВНИЦТВА

17 жовтня відповідно до графіка роботи методичної ради відбулося засідання «Інституту наставництва». Керівник Світлана Назаренко організувала роботу з малодосвідченими вчителями. Метою роботи засідання: надання дієвої методичної допомоги малодосвідченим учителям, індивідуально-психологічний супровід на початку їхньої професійної діяльності, розвиток лідерських здібностей, допомога у виробленні власного педагогічного стилю.

14:51 18.10.2023

ДІЄВА ПРОФЕСІЙНА ДОПОМОГА

16 жовтня Анна Бевз – інструктор «Школи орієнтування та мобільності», що діє у рамках проєкту «Нова якість реабілітаційної допомоги на Вінниччині», що реалізується Фондом громади «Подільська громада» у співпраці з ДУ «Центр реабілітації Поділля» провела тренінгове заняття для педагогічних працівників.

14:51 18.10.2023

ЗВІТ ПО АКЦІЇ "ДОПОМОЖІМО БЕЗПРИТУЛЬНОМУ ЧОТИРИЛАПОМУ!"

Всесвітній день захисту тварин – це не свято, це дата, яка змусила нас задуматися про трагічні долі собак і котів, позбавлених прихистку та люблячих родин, особливо зараз, коли у нашій країні триває війна. Через бойові дії у притулках постійно зростає кількість чотирилапих. «ДОПОМОЖІМО БЕЗПРИТУЛЬНОМУ ЧОТИРИЛАПОМУ!» саме під таким гаслом відбулася акція в нашому ліцеї, яка тривала з 04 по 13 жовтня 2023р.

13:36 16.10.2023

ГРУПА САМОДОПОМОГИ

Сьогодні відбулося інтерактивне, цікаве, корисне заняття для педагогів ліцею організоване практичним психологом Ларисою БІСІКАЛО. Група самодопомоги – це коли ти в колі однодумців наповнюєш ресурс. А ми ще й до того отримаємо задоволення як від процесу, так і від результату нашої творчості. Малювали вогонь і виникла асоціація до малюнків: «Горить, палає техніка ворожа – Україна переможе!».

21:57 13.10.2023

ШКОЛА ОРІЄНТУВАННЯ ТА МОБІЛЬНОСТІ

Сьогодні у 2-А класі було розпочато традицію проведення незвичних уроків батьками. На зустріч було запрошено Анну Бевз, інструктора "Школи орієнтування та мобільності ", що діє у рамках проєкту «Нова якість реабілітаційної допомоги на Вінниччині», що реалізується Фондом громади «Подільська громада» у співпраці з ДУ «Центр реабілітації Поділля». Мама Аня - наша гордість, бо зараз є однією із 12-ти інструкторів по всій Україні, що вчать орієнтуванню  людей з порушеннями зору. Серед них є чимало військових, що втратили зір під час війни. Анна Миколаївна познайомила дітей зі шрифтом Браеля (спробували написати слово мама), мовою жестів (вчилися показувати слова "мама", "тато", "бабуся", "дідусь"). Інструктор розказала, як орієнтуються люди, що втратили зір. Діти у масках спробували знаходити і складати об'ємні фігури, ходити з тростинками, дорогою розпізнавати перешкоди на слух. Учні отримали безцінний практичний досвід, адже  так важливо показати, що люди з порушеннями зору, слуху і т.д. хочуть і  мають право на повноцінне життя. Це був важливий урок толерантної поведінки з такими людьми.

21:11 13.10.2023

ЕКСКУРСІЯ ДО ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ БІБЛІОТЕКИ ДЛЯ ЮНАЦТВА

12 жовтня  учні 7-В класу Агрономічненського ліцею взяли участь у профорієнтаційному міксі "Обираєш професію - обираєш долю", який проходив  у Вінницькій обласній бібліотеці для юнацтва. Мета: привернути увагу ліцеїстів до важливого вибору в житті людини - вибору професії; сформувати в них свідоме й відповідальне ставлення до цього вибору; надати учням уявлення про різноманітність існуючих професій; формувати повагу до праці людини; виховувати повагу до людей різних професій, до їхньої праці.

21:11 13.10.2023

БЛАГОДІЙНИЙ ПОДАРУНОК

10 жовтня 2023р. до нас завітав Олександр Масленніков, депутат Вінницької обласної ради, подарувавши закладу електричну швейну машинку, яка так необхідна нашим учням.  Щиро дякуємо Олександру Георгійовичу за розуміння та надану допомогу й сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. Допомога пана Олександра є свідченням того, що в такий скрутний час, такі люди не стоять осторонь від освітніх проблем, а конкретні справи ніколи не розходяться з ділом. Бажаємо йому міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, здійснення найкращих життєвих мрій та планів!

14:01 11.10.2023

ІНТЕРАКТИВНА НАРАДА

Україно моя! Вітаємо весь славний твій рід, Україно! Звитяжна наша Україна, ти волю свою борониш невпинно. Незламна і сильна ти наша країна, саме такими словами сьогодні розпочалась інтерактивна нарада з педагогами ліцею. У межах декади захисників і захисниць України провели військово-патріотичну гру серед учителів «Від козаків до кіборгів». Цей день увібрав у себе багаті і славні козацькі традиції, уособив мужність і героїзм оборонців та захисниць рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

09:04 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора