A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Випускний вечір 2024

Сьогодні відбувся довгоочікуваний випускний вечір, і це було справжнє свято! Учні, вчителі та батьки зібралися разом, щоб відзначити важливий етап у житті наших випускників. Офіційна частина розпочалася з урочистої церемонії вручення свідоцтв про здобуття повної загальної освіти. Випускники отримали свої заслужені документи про освіту, а також грамоти та подяки за успіхи у навчанні та активну участь у житті ліцею. Вітальні слова пролунали від директора ліцею Ануфрієвої Наталії Миколаївни, голови сільської ради – Сітарського Сергія Миколайовича, заступника сільського голови з питань діяльності і виконавчих органів ради  Закревської Тетяни Петрівни, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради – Бровченко Ліни Дмитрівни, а також від вчителів та батьків. Всі вони щиро бажали нашим випускникам успіхів, натхнення та нових звершень. Особливим моментом були слова подяки від самих учнів, які зворушливо дякували своїм наставникам і батькам за підтримку протягом усіх шкільних років. Випускний вечір пройшов на високій ноті, залишивши в серцях наших випускників теплі спогади та відчуття радості. Це було незабутнє свято, яке закарбувалося у пам’яті кожного з нас. Бажаємо нашим випускникам успіхів у всіх починаннях, щасливих моментів та нових звершень. Пам’ятайте, що кожен з вас – унікальний і талановитий. Відкрийте свої крила та летіть назустріч своїм мріям!

15:00 27.06.2024

Звіт директора ліцею за 2023/2024 н.р.

Шановна освітянська родина! Сьогодні директор Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради Ануфрієва Наталія Миколаївна представила річний звіт про діяльність ліцею під її керівництвом. Наш директор невтомно працює над тим, щоб ліцей ставав ще кращим, а усі досягнення про які було наголошено у звіті є яскравим доказом відданості та професіоналізму. Ми надзвичайно вдячні Наталії Миколаївні за її невтомну працю, відданість та безцінний внесок у розвиток нашого ліцею. Ваше мудре керівництво та натхнення сприяють постійному зростанню і досягненню нових висот, як учнями так і педагогами ліцею. Ваша робота має величезне значення для кожного з нас і для всієї ліцейської спільноти. Дякуємо всім учасникам нашої освітянської родини за підтримку та співпрацю! Давайте разом продовжувати працювати над досягненням нових вершин!

22:12 14.06.2024

Випуск 9 класів

Сьогодні наш ліцей був сповнений особливої атмосфери, адже відбулися урочистості з нагоди  вручення свідоцтв про базову середню освіту учням 9 класів. Свято розпочалося з урочистої частини звучали теплі слова привітань від директора ліцею Ануфрієвої Н.М., голови Агрономічної сільської ради – Сітарського С.М.,  начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради – Бровченко Л.Д. Випускники отримали свої перші документи, що символізує важливий етап їхнього ліцейського життя. Закінчення 9 класу – це лише початок нового шляху для наших випускників. Вони вже зробили перший крок до своєї мрії, і ми впевнені, що попереду їх чекає ще багато досягнень і перемог. Ми бажаємо нашим випускникам успіхів у подальшому навчанні та житті.

16:37 12.06.2024

Акція «Голоси дітей»

Сьогодні акцією «Голоси дітей» ми вшанували пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії відзначають щорічно 4 червня. Цей пам’ятний день запроваджено рішенням Генеральної Асамблеї ООН на одному зі спеціальних засідань із питань про Палестину у 1982 році. В Україні 4 червня згідно з Постановою Верховної Ради України від 1 червня 2021 року № 1490-ІХ є Днем вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. З 2022 року проходить акція «Голоси дітей»,  яку  ініціювала перша леді України Олена Зеленська, з метою вшанування пам’яті кожної безневинної дитини, яка загинула внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. У межах цієї акції Олена Зеленська закликає чіпляти на дерева дзвіночки, які символізують голоси дітей. Вічна пам’ять юним українцям, яких вбили рашистські нелюди, і щирі співчуття родинам, які втратили своїх дітей. Нехай усі Янголятка спочивають у мирі…

13:58 04.06.2024

Свято Останнього дзвоника

31 травня відбулося свято Останнього дзвоника. Цей день має глибокий символічний зміст – означає завершення важливого етапу в житті кожного ліцеїста та відкриття нових видноколів. Радість від завершення навчального року, хвилювання перед новими викликами, сум від прощання з ліцеєм, однокласниками та вчителями. Випускники згадують шкільні роки, веселі моменти, дружні стосунки та корисні знання, які вони здобули, це день прощання з дитинством, переходом у доросле життя. Для учнів молодших класів – це очікування літніх канікул... Вітаємо освітянську родину зі святом Останнього дзвоника! Бажаємо нашим випускникам успіхів у подальшому житті, здійснення всіх мрій та задумів! Нехай шлях, яким ви йдете, буде легким і щасливим, а здобуті в ліцеї знання допоможуть досягти висот у будь-якій обраній галузі. В добру путь!

18:33 01.06.2024

Майстер-клас  «Розпис гіпсових фігурок»

29 травня для діток з ООП асистентом учителя Яною ОПІМАХ був проведений майстер-клас  «Розпис гіпсових фігурок». Робота з гіпсовими фігурками формує естетичний смак, розвиває дрібну моторику, образне мислення та художні здібності дитини. Звичайна гіпсова фігурка оживала в руках юних майстрів. Учні отримали особливе задоволення від творчого процесу та відчули себе справжніми художниками!

22:39 30.05.2024

Екскурсія учнів 2-Б класу

Згідно з темою місяця «Все пов’язане з усім» учні 2-Б класу з учителькою Свободою Ольгою Сергіївною та Щербатюк Людмилою Сергіївною відвідали Вінницький обласний краєзнавчий музей. Формували в учнів уміння спостерігати за навколишнім світом, сприяли розвитку мислення, інтересу до вивченого матеріалу, ознайомлення з культурно-суспільним надбанням нашого народу, національними традиціями. Залишилося багато позитивних емоцій та дізналися новинки, про які раніше не чули. Все вдалося!

22:33 29.05.2024

Сузір’я талантів

28 травня у нашій територіальній громаді відбулося грандіозне свято «Сузір’я талантів». Свято талановитих учнів – це особливий день, присвячений вшануванню та підтримці юних обдарованих дітей, які своїми здібностями, творчістю і наполегливою працею вражають та надихають оточуючих. Це свято є важливою подією, яка наголошує на значущості розвитку талантів у молоді та сприяє їхньому подальшому зростанню.  Вітаємо наших учнів та їх наставників, за успіхи у навчанні, творчості, спорті та інших галузях – це результат наполегливої праці, відданості та таланту. Кожне досягнення є свідченням того, що з мріями, зусиллями і підтримкою можна досягти неймовірних висот! Висловлюємо щиру подяку Сергію Сітарському та Олександру Масленнікову за щедру підтримку та внесок у розвиток талановитих учнів нашого ліцею. Ваша допомога є неоціненною і значною мірою сприяє реалізації багатьох важливих ініціатив та проєктів, які допомагають нашим учням розкривати свої здібності та досягати високих результатів!

00:37 29.05.2024

День поліцейського офіцера громади

Учні нашого ліцею були гостинно запрошені представниками Лука-Мелешківської громади на чудове свято до Дня поліцейського офіцера громади, де взяли участь у квет-грі та вибороли І місце. Дякуємо нашим активним, розумним, спортивним, цілеспрямованим учням 4-Б і 5-А класів та їхньому наставнику Надії Іванівні Бойчук. 28 травня ми маємо чудову нагоду відзначити День поліцейського офіцера громади. Це свято є визнанням важливої та відповідальної праці тих, хто щоденно стоїть на варті нашої безпеки, забезпечуючи спокій і порядок у наших містах і селах. У цей особливий день ми висловлюємо глибоку вдячність і шану поліцейським офіцерам громади Андрію Гончару та Дмитру Дзиганському за їхню невтомну службу.

00:36 29.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора