A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

ГРАМОТА ВІД НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ

4 вересня розпочалася благодійна акція зі збору монет «Смілива гривня». Це благодійна ініціатива, яка мала на меті об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги силам оборони України. Акція тривала до 30 листопада 2023р. Наш заклад долучився до акції «Смілива гривня», спільними зусиллями вдалося зібрати понад дві з половиною тисячі гривень! Сьогодні ми отримали Грамоту від Національного банку України! Дякуємо кожному і кожній, хто доєднався до процесу збору коштів, адже підтримка Збройних Сил України є завданням номер один для кожного українця. Українські військові героїчно тримають оборону і дають відсіч російському агресору, а українці в тилу допомагають своїм захисникам.

14:52 14.12.2023

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОГО ОБ'ЄДНАННЯ ПСИХОЛОГІВ

14.12.2023р. на базі Агрономічненського ліцею практичним психологом Бісікало Лариса було проведено засідання методичного об’єднання практичних психологів Агрономічної громади. Перше питання – методична допомога молодим та малодосвідченим колегам у роботі, друге питання - підготовка до засідання міжтеріторіального об'єднання практичних психологів і соціальних педагогів ВАЛЯС ( підготовка тренінгового заняття ),  питання останнє - використання арт-технік як засіб самодопомоги ( малювання пастеллю різдвяного сюжету). 

13:27 14.12.2023

ЧАКЛУНИ НА ПАПЕРІ НАПЕРЕДОДНІ РІЗДВА

Створити атмосферу Різдва можна спілкуючись з колегами і займаючись улюбленою справою. Сьогодні педагоги Агрономічненського ліцею були чаклунами на папері і у кожного з'явився свій куточок Різдва. На заваді не стали ні контрольні роботи, ні кінець навчального семестру. Учителі занурилися в атмосферу Різдва і розчинилися у ній. І результати вийшли пречудові!

20:41 13.12.2023

НАГОДУЙ ГОРОБЧИКА

Операцію «Нагодуй горобчика!» розпочато учнями 2-А класу. Адже  взимку птахам непросто знайти їжу. Вони із задоволенням відвідують годівниці, розвішані у саду нашого ліцею. З вікон класу діти мають можливість побачити і сойок, і синичок з горобцями. Інколи до годівничок навідуються сороки. Та щоб допомогти птахам пережити зиму, потрібно знати, який корм найкраще їм давати, а що – категорично заборонено. Що можна класти в годівничку: насіння соняшника (не смажене); несолоне сало; суміш насіння; просо, овес або пшеницю; шишки та жолуді. Ці продукти корисні для птахів. Подбайте й ви про друзів наших менших! 

20:31 13.12.2023

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Щорічно 14 грудня згідно з Указом Президента України від 10 листопада 2006 року в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Саме 14 грудня було офіційно повідомлено про завершення будівництва і прийняття в експлуатацію комплексу захисних споруд над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС, чим було завершено перший етап ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.  Серед тих, які боролися зі страшним лихом, було чимало наших земляків, які в ті пекельні дні з честю виконали свій обов’язок перед Батьківщиною. Їхній подвиг неможливо переоцінити – як не можна переоцінити значення того, що вони зробили. Їхній героїзм, патріотизм і професійна майстерність перевірені часом. Сьогодні до нас завітали:

16:58 13.12.2023

ВІДКРИТИЙ УРОК З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

12.12.2023 учителі англійської мови Володимир Кондратюк та Тетяна Фабіянська провели урок - вікторину Game challenge серед учнів 8-А та 8-Б класів на тему " Healthy lifestyle. Questions"("Здоровий спосіб життя. Загальні питання") Учні узагальнили лексико- граматичний матеріал, вдосконалили набуті знання з теми та реалізовували їх на практиці. Урок пройшов у формі змагання між двома класами і показав гарне знання учасниками англійської мови. 

00:24 13.12.2023

АНТИФЕЙКОВА ГРА "НотаЄнота"

🦝 11 грудня учні 9 - 11 класів та вчителі Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради під керівництвом вчительки історії та правознавства Юлії Голубахи взяли участь в антифейковій грі "НотаЄнота" #НотаЄнота. Учасники прокачали навички критичного мислення та проявили свої вміння боротися з фейками та пропагандою.  Єдиний ресурс, яким користувалися вчителі та діти під час гри, - знання та кмітливість. Протягом 4 раундів («Правда чи фейк», «Новомова», «Єнот-полоскун», «Сірий кардинал») учасники демонстрували свої компетентності з медіаграмотності та врятували Єнота з пропагандистського полону. Гра викликала жваве обговорення та цілу палітру емоцій у її учасників.

00:19 13.12.2023

ПРОЄКТ З ГО "АВАЛІСТ"

Проєкт «Безпечні школи та підтримка доступу до якісної освіти для постраждалих від конфлікту та переміщених дітей в Україні», який реалізується громадською організацією «Аваліст» спільно з міжнародною організацією Save the children. Сьогодні відбулось представлення членів Комітету з Безпеки Школи Агрономічненського ліцею перед усіма учасниками освітнього процесу, підписання Кодексу Поведінки та його представлення учням. Члени КБШ розпочали робота щодо розробки Карти ризиків (визначення актуальних потреб ліцею).

20:16 08.12.2023

ЗАХІД У МЕЖАХ АКЦІЇ "16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА"

А ти знаєш, як себе захистити в Інтернет- просторі? - низку подібних запитань та прокачування своїх знань з теми : «Попередження насильства серед дітей і над дітьми саме в Інтернет-просторі та безпечного поводження з захищення власних прав в соціальних мережах». Обговорення питання – «Кібербулінгу  та його запобігання» за допомогою гри - "Коло Безпеки", мали можливість учні 8 класів, адже з ними працював практичний психолог КУ «ЦНСП» Агрономічної сільської ради Тетяна Литвинчук. Інформаційна бесіда була не лише актуальною, але й продуктивною - залучивши до диспуту усіх присутніх учасників. + Дітям та педагогічному колективу було надано підкріплюючі інформативні матеріали по темі з корисними контактами та посиланнями. Дякуємо Тетяні Анатоліївні, за проведену роботу, корисну інформацію, сподіваємося на подальшу співпрацю!

19:49 08.12.2023

МАЙСТЕРКА "ВИГОТОВЛЕННЯ НОВОРІЧНОГО ЧОБІТКА"

У передсвяткові новорічні дні учні 3 - Б класу креативно творили. 8 грудня асистент вчителя Непомняща Олена Олександрівна та вчителька Безпрозванна Тетяна Сергіївна провели Різдвяну майстерку "Виготовлення новорічного чобітка" 🌲❄️☃️👢. Діти познайомилися з історією створення новорічного чобітка та з традиціями використання цього новорічного атрибуту в Україні. Ліцеїсти розвивали творчі здібності, навички самостійної роботи та взаємодопомоги. Виховували охайність й старанність під час виконання робіт, інтерес та зацікавленість до оздоблення. Хлопчики та дівчатка презентували свій виріб та виготовили спільний продукт - "новорічна гірлянда". Дякуємо ЗСУ за можливість творити та навчатися 💙💛

19:24 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора