A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання ЛМО вчителів освітньої галузі іноземних мов

26.03. проведено ЛМО освітньої галузі іноземних мов. Тетяна Фабіянська проаналізувала навчальну роботу за січень - березень, нагадала про проведення тематичних діагностувальних робіт, а також надала рекомендації щодо записів у електронному журналі вкінці кожної теми та семестру. Володимир Кондратюк та Лілія Павлівна поділились своїми формами та методами підготовки учнів 11 класу до НМТ. Також вчителі розглянули індивідуальний підхід на уроках англійської мови та використання проектних робіт як методу розвитку комунікативних здібностей учнів.

13:50 26.03.2024

Засідання методичного об'єднання учителів початкових класів

25 березня відбулося четверте засідання методичного об'єднання учителів початкових класів та асистентів учителів. Керівник - Свобода Ольга Сергіївна. Розглянули такі питання: Огляд нормативно-правових документів. Перевірка зошитів у початкових класах - заступник директора з НВР Ковалько І. Б.  "Безглуздя – діяти по старому і чекати на нові результати." - Бойчук Надія Іванівна. «Формування критичного мислення учнів початкових класів». - Вергелес Олеся Ігорівна. Простір освітніх лайфхаків: LEGO-TANGRAM в інклюзивному середовищі - Лесько Ольга Петрівна. Українська мова. Змістова лінія «Досліджуємо медіа» - Пшенична Руслана Анатоліївна. На методичному об'єднанні учителі початкових класів обмінювалися досвідом роботи з впровадження в освітній  процес рольові та інтерактивні ігри. Сприяли розвитку творчої активності педагогів, підвищували теоретичну, методичну, практичну компетентність; удосконалювали  освітній  процес  у  початковій  школі; виховували інтерес  до  самовдосконалення, пізнання  нового.

14:06 25.03.2024

Екскурсія 2-А класу

Яке чудове завершення третьої навчальної чверті у наших другокласників! Та ще й у Міжнародний день води!  22 березня, напередодні довгоочікуваних весняних канікул учням та батькам 2-А класу вдалося побувати у Вінницькому планетарії на перегляді відео-лекції "Вода - диво природи". Разом із Краплинкою діти вирушили у захопливу подорож планетою Земля, наочно зрозуміли поняття "кругообіг води у природі". Після планетарію побували на Європейській площі,  прослухали цікаві факти про архітектура Григорія Артинова, що століття тому змінив обличчя міста Вінниця. А також дізналися історію та детальніше розглянули 28-метрову столітню Водонапірну вежу, що стала візитівкою Вінниці.

16:10 22.03.2024

Національний тиждень читання. Тиждень поезії

16-24 березня 2024 року проводитися Всеукраїнська акція «Національний тиждень читання. Тиждень поезії». Гаслом акції став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової – «Ріки незмінно течуть додому». У бібліотеці закладу наші учні-знавці поезії міняли вірші на цукерки та знайомились із представленими на перегляді збірками поезій.

09:43 22.03.2024

Благодійна допомога

Вчора до нас звернулися за допомогою наші захисники. Сьогодні небайдужа освітянська громада нашого закладу зібрала речі першої необхідності і передала нашим охоронцям. Дуже трепетно було спостерігати, як учні зустрічавши захисників висловлювали слова вдячності та дарували малюнки. Щиро дякуємо всім батькам, учням, педагогам, які відгукнулися і допомогли! Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Ми вкотре показали, що ми згуртовані та готові допомагати!  Слава Україні! Слава нації! Смерть ворогам!

21:58 21.03.2024

Плетіння маскувальних сіток учнями 4-А класу

Учні 4-А класу Агрономічненського ліцею разом з класним керівником Ковалько І. Б. та асистентом Тяпкіною С.А. вчилися  плести маскувальні сітки та передали до скриньки благодійної допомоги для ЗСУ 1357 грн на закупи тканини для виготовлення сіток.

21:16 21.03.2024

Акція «Кришечки вкидай – безпілотник запускай»

Наш заклад долучився до акції «Кришечки вкидай – безпілотник запускай», яку проводить Фонд громади «Подільська громада». Кришечки збирали два тижні, нам вдалося зібрати понад 95 кг кришечок. Дякуємо всім хто долучився! Акція триває, працюємо далі заради наближення довгоочікуваної Перемоги!

16:51 21.03.2024

Зустріч із письменником

Сьогодні для учнів ліцею в межах «Національного тижня читання. Тиждень поезії» була організована зустріч з сучасним поетом Вінниччини Андрієм ШТОМПЕЛЕМ. Метою зустрічі було не тільки знайомство учнів з творчістю письменника, а й отримати естетичну насолоду від даного заходу. Висловлюємо щиру подяку Андрією ШТОМПЕЛЮ за можливість поспілкуватися. Бажаємо натхнення для написання нових творів. Чекаємо нових зустрічей! 

20:42 19.03.2024

Запрошуємо долучитися до Всеукраїнського проєкту збору книжок «Вільні читають українською!»

 З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, розпочинається Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!». Головна мета проєкту – поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях та гуманітарних штабах у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях, які постраждали внаслідок російської військової агресії. Проєкт спрямований на поліпшення психоемоційного стану людей, які знаходяться під щоденними ворожими обстрілами, а також на підтримку читання українськомовної літератури з метою підвищення соціальної активності та свідомості громадян, популяризації української мови. Що потрібно? НОВІ книги або в ХОРОШОМУ СТАНІ українською мовою, які ВИДАНІ після 90-х років;  вік необмежений. 

11:03 19.03.2024

Весняна казка

15 березня учні 4-А класу презентували виставу «Весняна казка». Чудова постановка під керівництвом учителів Ковалько І.Б та Тяпкіної С.А. порадувала серця глядачів. В сумних реаліях сьогодення, особливо зворушливо звучала фінальна пісня - «Дитячими долонями», адже кожному з нас хочеться усім серцем відчути весну у мирній Україні! Дякуємо за позитивні емоції маленьким артистам та за величезну роботу учителів з підготовки чудової вистави! Дякуємо Захисникам та Захисницям за можливість провести свято у нашому ліцеї на рідній землі! 

21:20 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора