A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Звіт про збір книжок до проєкту «Вільні читають українською!»

У березні наш заклад долучився до Всеукраїнського проєкту збору книжок «Вільні читають українською!». Освітянська спільнота закладу зібрала понад 50 книг і передала їх в освітянський заклад Чернігівської області.  Кожна передана книга – це не лише предмет, а й джерело знань. Ми впевнені, що кожна з них знайде свого читача. Це був не лише акт щедрості, а й прояв нашої громадянської відповідальності та поваги до інших. Ми переконалися, що невеликий внесок кожного з нас може мати велике значення для тих, хто потребує допомоги. Нехай ця ініціатива стане початком довгої традиції допомоги та підтримки в нашій спільноті. Дякуємо всім, хто долучився до цієї благородної справи, і нехай кожна передана книга принесе світло та надію тим, кому вона потрібна найбільше!

20:34 17.04.2024

Екскурсія учнів 2-В класу до Подільського зоопарку

Подільський зоопарк🐒🐅🐃🦬🐆🐫  усміхнено зустрів учнів 2-В класу. Екскурсія до тваринного світу стала для ліцеїстів новим відкриттям. Діти все фотографували, робили селфі, ділилися враженнями. Бурхливі емоції, радість, сміх переповнювали дитячі серця. Впевнені, що ця подорож запам’ятається надовго, адже подарувала яскраві моменти життя.

20:23 15.04.2024

Бережемо традиції Агрономічненського ліцею!

Учнівське життя – це незабутні роки, які залишають назавжди свій слід у серці кожної людини. Продовжуємо традицію з озеленення території ліцею майбутніми випускниками – учнями 11 класів. Кожен посаджений кущ троянди – це символ нового етапу в житті нашого ліцею, надії та віри у майбутнє. Завдяки нашим випускникам ми продовжуємо розвивати цю важливу та відповідальну традицію, яка додає краси нашій ліцейській території та надихає нас усіх на нові досягнення. Дякуємо кожному, хто приєднався до нашої чудової традиції.

17:09 14.04.2024

Перемога у турнірі з легкої атлетики

Сьогодні відбувся турнір з легкої атлетики в рамках ІV Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти Агрономічної ТГ. Збірна команда наших учнів здобула впевнену перемогу! Вітаємо юних спортсменів та їхнього керівника Блідченка Ігоря Леонідовича!

16:30 12.04.2024

День корисних смаколиків

Відповідно до плану Тижня початкових класів 12 квітня відбувся День корисних смаколиків. На ранковій зустрічі діти дізналися про корисну та здорову їжу та її важливість для організму людини. Але найцікавішим було презентація власних корисних смаколиків та дегустування! День видався веселим, пізнавальним, корисним і надзвичайно смачним!!!! Підсумок Тижня початкових класів, який відбувся 08.04.2024 - 12.04.2024 Свобода Ольга Сергіївна провела на лінійці та нагородила активних учасників. Все вдалося!!!

16:20 12.04.2024

День  театру

У четвер 11  квітня відповідно до плану Тижня початкових класів відбувся «День  театру". У цей день учні на ранковій зустрічі обговорили історію українського театру. Досліджували афішу та квиток. Познайомилися з театральними професіями та театром. Переглянули пригодницьку казку "Веселе мишеня" від Вінницького академічного обласного театру ляльок у Будинку культури. Не стало спокою тітоньці Марині у власній домівці. А все тому, що завелося десь поруч у нірці капосне мишеня Мицик. Нічого в буфеті залишити не можна - усе гризе та й гризе, - розбишака справжній, а не мишеня! Думала-думала тітонька Марина, як їй прогнати геть цього розбишаку, і ось, що надумала... Втім, що вона придумала, ми дізналися, подивившись виставу, повну веселих пригод, витівок, жартів, пісень. Але історія наша цілком серйозно говорить про те, що жити одному - сумно й самотньо, а всім разом, допомагаючи один одному - легко й весело.

08:34 12.04.2024

Заняття для практичних психологів

11 квітня в Агрономічненському ліцеї було проведене заняття для практичних психологів навчальних закладів на тему «Перша психологічна допомога. Копінг стратегії Basic. Тілесні способи саморегуляції». Практичний психолог Агрономічненського ліцею Бісікало Лариса познайомила колег з копінг стратегіями психосоціальної адаптації під час стресу. Розповіла про головні задачі копінгу. А саме  – підтримання благополуччя людини, її фізичного та психічного здоров'я та задоволеності соціальними відносинами. Психологи познайомились з тілесно орієнтованими навичками емоційної саморегуляції. І практично їх випробували на собі. Практичні психологи Галяга Катерина (Бохоницький ліцей) та Михальчишина Юлія (Ільківський ліцей) здобули навички самопідтримки і самозаспокоєння в процесі роботи, отримали дієві інструменти для роботи з дітьми і дорослими. 

13:28 11.04.2024

Ліцейська весняна толока 2024

09 квітня в межах проведення весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території відбувся загальноліцейський захід благоустрою. До цієї благородної справи долучилася вся дружня освітянська родина, адже проблеми довкілля турбують всіх – учнів та педагогів! Працювали всі і всюди… Прибиранням була охоплена вся територія ліцею, приводили до ладу ліцейське подвір’я, прибирали опале листя, впорядковували квітники, рабатки, територію майданчика та стадіону. Технічний персонал впорядковував пришкільні ділянки.  Спільна справа на користь громади ліцею не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку. Давайте почнемо робити світ кращим із себе, підтримаємо потаємну мрію кожного з нас – жити в чистому світі з чистими думками.

14:39 10.04.2024

День дитячої пісні

10 квітня відповідно до плану Тижня початкових класів відбувся День дитячої пісні. На ранковій зустрічі учні спілкувалися про історію виникнення пісні, зокрема української. Ознайомили учнів з дитячим фольклором, розглянули палітру дитячих народних пісень та особливості їхнього змісту й звучання, знайомились з творчістю багатьох українських композиторів та прикладів вокальних творів. Розвивали вміння учнів виконувати дитячі пісні. Надавали характеристику засобам виразності музичних творів; виховували інтерес до українських народних дитячих пісень, вокально-хорових творів українських композиторів. У підсумку Дня дитячої пісні кожен клас початкової школи презентували свою пісню. Захід відбувся у Будинку культури. Ведучою була учителька початкових класів Вергелес Олеся Ігорівна. Заступник директора Наталія Латуша нагородила учнів за активну участь. Все вдалося у наших дзвінкоголосих діток! Лунала пісня усім на славу!!!

13:03 10.04.2024

День українського одягу

9 квітня відповідно до плану Тижня початкових класів відбувся день українського одягу. На ранковому колі вчителі з учнями обговорили історію та важливі елементи національного українського одягу. Повторили звичаї і традиції нашого народу. Презентували кожен свій образ, що обрали для показу. Цей день допоміг вчителям залучити дітей до вивчення історії українського народу. На прикладі національного вбрання показали, що наша нація віддавна досить культурна та багатогранна. Відбулася фотосесія в українських вбраннях! Усе вдалося!

15:47 09.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора