A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

23 СЕРПНЯ - ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

09:32 24.08.2023

Випускний вечір - неповторне свято юності

27 червня 2023 року Агрономічненський ліцей проводжав у доросле самостійне життя своїх випускників. У цьому році  свій перший документ про здобуття повної середньої освіти отримали 25 випускників. З цією важливою подією випускників прийшли привітати рідні, знайомі, друзі та гості. Вони побажали випускникам успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій, а також вручили  їм  подяки, грамоти та цінні подарунки. Це був ювілейний 30-тий випуск Агрономічної школи і перший, тепер вже ліцею.  Уся урочиста частина свята була хвилюючою та зворушливою. Після офіційної частини випускники підготували для всіх присутніх цікаву святкову програму. Кілька разів виходили на сцену із словами подяки та піснями для  своїх класних керівників, перших вчителів та вчителів-наставників. Також випускники підготували креативні та цікаві відео про своє шкільне життя.  

13:05 03.07.2023

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

31 травня в Агрономічненському ліцеї відбулось свято. «Останній дзвоник» – свято-символ закінчення навчального року. Це період, коли закінчується один етап у житті кожного ліцеїста і починається інший.

15:55 01.06.2023

Відкриття пам'ятної меморіальної дошки

Мітинг присвячений відкриттю меморіальної дошки учню школи Злочевському Олександру Вікторовичу, який загинув 7-го вересня 2022 року, боронячи землю України від рашистської орди в с. Максимівка Первомайського району Харківської області захищаючи територіальну цілісність і незалежність рідної землі, пройшов 30 травня на подвір’ї Агрономічненського ліцею. Тут зібрались рідні та близькі загиблого, численна агрономічненська громада та ліцейська молодь.

13:07 31.05.2023

День вишиванки у ліцеї

Для українців вишиванка завжди була національним символом, генетичним кодом народу, а з початком повномасштабної війни стала ще й оберегом та виявом любові до своєї землі та традицій.

16:42 21.05.2023

ДО УВАГИ БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ!

Територія обслуговування закладу освіти згідно з рішенням виконавчого комітету Агрономічної сільської ради від 11.08.2022 № 931 «Про закріплення території обслуговування за закладами дошкільної та загальної середньої освіти Агрономічної сільської ради» – село Агрономічне.

14:55 23.03.2023

9 БЕРЕЗНЯ – ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ГРИГОРОВИЧА ШЕВЧЕНКА

З 6 по 10 березня в Агрономічненському ліцеї проходили заходи приурочені до 209 річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Основною метою проведених заходів було залучення учнів до осмислення ролі постаті Кобзаря у становленні української культури, розумінні значення його творчості у наш час.

14:46 23.03.2023

Єдиний урок з безпеки

Працівниками відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області  проведено "Єдиний урок з безпеки» у  Агрономічненському ліцеї Агрономічної сільської ради, на якому було роз'яснено дітям та працівникам «Основні вимоги пожежної безпеки в побуті та на робочому місці», «Правила поведінки при виявленні ВНП», алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога», "Дотримання правил пожежної безпеки під час пічного опалення".

17:23 14.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора