A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

СВЯТО КВІТІВ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ МИРУ

Дата: 21.09.2023 22:05
Кількість переглядів: 98

Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день миру. Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. За ініціативи Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства та вогню цей день святкують у всьому світі з 1981 року. До Всесвітнього дня миру в нашому ліцеї відбулося Свято квітів, у якому взяли участь учні 1-11 класів. Головна ідея свята – діти хочуть миру, бо – Україна мирна держава зі своїми традиціями. Виставка квітів покликана показати любов до рідного краю, гордість за героїчний народ та наскільки важливим є мир для всіх українців, які прагнуть будувати своє майбутнє у цілісній, єдиній та незалежній Україні, тому що наша держава – щедра, багата, мирна країна!

На один день ліцей поринув у чудову осінню казку. Свято пройшло в колі друзів, барвах осені, із квітами та дарами природи. Різноманіття квітів, овочів, фруктів утілилися в чудові та цікаві композиції. Фантазії дітей та класних керівників не було меж.

Журі визначало переможців за такими критеріями: оригінальність, естетика, творчий задум, відповідність даній темі.

Сподіваємось, що наступного року Україна святкуватиме цей день уже як самостійна, вільна держава, де не лунають постріли та не гинуть люди.

Дякуємо захисникам та захисницям за можливість працювати, творити, жити…

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора