A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНА ГРА ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ

Дата: 01.11.2023 21:28
Кількість переглядів: 138

«Я люблю Україну» — інтелектуально-розважальна програма патріотів України про нашу велику нескорену країнуДві команди,  «Нескорені» та «Патріоти», змагалися одна з одною, відповідаючи на запитання про мову, культуру, історію, традиції та українських відомих людей. У форматі інтелектуального змагання Стоян А.А. здійснила подорож рідною Батьківщиною і перевірила наскільки добре наші ліцеїсти знають Україну, її мову, культуру та історію. Учасники дізналися чимало цікавих фактів про Батьківщину.

В інтерактиві програми 7 раундів: «Подорож у часі» (завдання за хронологією подій часів Незалежності України); «Рідна мова»» (перевірка знань з української граматики); «Ерудит».апитання та відповіді); «День народження» (знання з історії, культури, географії); «Крокодил» (вірю не вірю); «Знамениті постаті України»; «Нескорені» (гра капітанів).

Україно! Твоя історія надихає на великі вчинки, твоє змучене  обличчя закликає віднайти сили, щоб творити самому, твоя мова чарує та надихає зберегти її в устах дітей.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора