A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

ІНТЕРАКТИВНА НАРАДА

Дата: 10.10.2023 09:04
Кількість переглядів: 112

Україно моя! Вітаємо весь славний твій рід, Україно! Звитяжна наша Україна, ти волю свою борониш невпинно. Незламна і сильна ти наша країна, саме такими словами сьогодні розпочалась інтерактивна нарада з педагогами ліцею. У межах декади захисників і захисниць України провели військово-патріотичну гру серед учителів «Від козаків до кіборгів». Цей день увібрав у себе багаті і славні козацькі традиції, уособив мужність і героїзм оборонців та захисниць рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

Ведуча найпатріотичнішої гри «Від козаків до кіборгів» визначила дві команди учасників: «Козаки» та «Кіборги», також була активна група підтримки та звісно суддівська команда. Програма гри була у вигляді квесту, яка складалася з семи локацій (географічна планка, історичні постаті, миротворці, військовий арсенал, спортивна естафета, медична допомога, комунікація). Усі учасники гри проявили кмітливість, ерудицію, показали свої спортивні навики, продемонстрували певні військові та медичні знання, а також показали прийоми комунікації. Перемогу здобула команда «Кіборги».

Завдяки українським учителям перемога людяності та свободи, перемога України – неминучі – це зараз розуміє кожен з нас. Ми робимо все, щоб українська освіта стала невід’ємною частиною європейського освітнього простору. Наші вчителі сьогодні виховують майбутнє покоління українців, які будуть відновлювати державу! Хай віра українців оберігає всіх від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті!

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора