A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Агрономічненський ліцей
Агрономічної сільської ради
Вінницького району Вінницької області

Неповторні миті зустрічей через роки

Дата: 02.02.2023 06:46
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

День зустрічі випускників – одне з традиційних свят нашого навчального закладу. Це свято об’єднує випускників нашої школи, дає можливість згадати шкільні роки, своїх друзів-однокласників, вчителів, що супроводжували вас у шкільному житті, важливі іспити і хвилюючий випускний. Це можливість зустрітися з однокласниками і поринути у роки щасливого дитинства.

     За традицією у лютому 2023 року зустрічаються випускники 2022, 2018, 2013, 2008, 2003, 1998, 1993 років.  Для випускників  2003, 1993 років це ювілейне свято, ви 20, 30 років тому закінчили наш навчальний заклад.

     Шановні випускники! Вітаємо вас зі святом. Нехай  цей день зустрічі випускників  зігріє кожного світлими почуттями з минулого, і його щасливі миті нададуть оптимізму і енергії у сьогоденні. Здоров’я, щастя, успіхів вам.

Зустріч з однокласниками. Вона повертає нас у ті незабутні роки юності, спогади, які так бережемо у пам’яті. І скільки б років не пройшло, мить зустрічі завжди щемлива і хвилююча.

Сльози, посмішки, зойки, здивування, обійми, поцілунки – усе зливалося у єдиний гамір. Сивина посріблила скроні, у словах – виваженість і поміркованість, за плечима – великий життєвий досвід, підростають онуки, а у спогадах – дитинство, безтурботне дитинство.

Традиційно місце зустрічі – школа. Пройшовши коридорами рідної школи, такими новими і чужими і такими рідними  водночас, колишні учні завітали до кабінетів.

Невблаганний час забирає в минуле усе нові і нові роки. І якщо в дитинстві вони плелись нескінченою чередою, а в молодості їх просто не помічали, то тепер літа летять, мов на крилах, і ми з сумом усвідомлюємо, що їм не буде вороття. Більша частина  життя уже позаду і нажаль, багатьох уже немає в живих. З великою шаною і низьким укліном задують випускники і своїх строгих, вимогливих, але справедливих вчителів. – Низький уклін вам, дорогі вчителі, за науку, яку й до цих пір пам’ятаємо і несемо в своїх серцях, – із вдячністю говорять випускники.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора